Header Particuliere Zorg aan Huis
 
Huishoudelijke hulp
Persoonlijke verzorging
Zorgverlening aan huis
Reparatie en onderhoud
Cursussen en bijlessen
Dienstverlening en ICT
Particuliere zorg aan huis
Het principe van Particuliere Zorg aan Huis . nl

Het toestaan van extra (persoonlijke) verzorging of dienstverlening, geeft u vaak net even wat meer ruimte om voor u op dat moment de juiste prioriteiten te stellen. 

Op deze website staan mensen ingeschreven die een groot palet aan diensten aanbieden en graag met u in contact willen komen. U kunt zelf met deze aanbieders in contact komen door een aantal 'HITS' af te nemen. Op deze eenvoudige manier kunt u direct contact opnemen met de dienstverlener van uw keuze bij u in de buurt.
 
U wilt advertenties bekijken?
Wilt u de volledige gegevens van een advertentie bekijken?
Voor slechts € 8,95 koopt u vijf HITS. Voor één credit kunt u alle contactgegevens van een advertentie bekijken. Is de eerste advertentie toch niet de juiste persoon voor u? Geen probleem, u heeft er nog vier over
 
U wilt zich inschrijven als dienstverlener?
Op onze homepage gaat u naar AANMELDEN, u vult daar uw persoonlijke gegevens in en verstuur het formulier. Klink daarna op het blok ADVERTENTIE PLAATSEN en vul daar uw aanvullende gegevens in. Daarna klikt u wederom op VERSTUUR HET FORMULIER en uw advertentie wordt opgenomen in het bestand en is direct zichtbaar voor afnemers. De inschrijving kost u € 5,00 per advertentie, en deze blijft gedurende zes maanden zichtbaar. U ontvangt tijdig van ons een email met daarin het verzoek of u de termijn met eenzelfde periode wilt verlengen.
 
www.particulierezorgaanhuis.nl biedt u de mogelijkheid om als bedrijf een advertentie te plaatsen. Op deze manier bereikt u een grote groep unieke bezoekers zie op zoek zijn naar bepaalde diensten of dienstverlening. U kunt hierover meer te weten komen door contact met ons op te nemen door een email te sturen. Wij zullen u dan graag hierover verder informeren.

Contactgegevens van een advertentie bekijken?

Zodra u de juiste advertentie ziet en contact met de adverteerder wilt opnemen dient u credits te kopen. Om credits te kopen kunt u zich hier gratis aanmelden. Naderhand kunt u 5 advertenties bekijken voor 8,95,- U kunt dus de volledige gegevens van 5 advertenties bekijken.
| meld mij gratis aan

Zelf een advertentie plaatsen?

U kunt zelf voor slechts € 5,- een advertentie plaatsen.
| Meld mij gratis aan en plaats een advertentie voor slechts 5,-

Heeft u al een account?

Log dan snel in met uw e-mail adres en wachtwoord om alle mogelijkheden te ontdekken
| ga naar de inlogpagina
© ParticuliereZorgAanHuis.nl 2007 - Alle rechten voorbehoudenSpacingdesign: Methodus Webdesign
Bottom Particuliere Zorg aan Huis